Vad hände sedan?

Väldigt mycket.

Fem år senare har Ceridwen och Hector officiellt skilt sig. Hector är omgift med den före detta kurtisanen Lillie Engel, som han gav i uppdrag att tillfoga honom skada när han upptäckte att smärta gav honom en stunds andrum från allt han hade att brottas med. Yrkesrelationen gled över till något djupare, och när Hector var försvunnen en längre tid efter att hans skepp mot Shanghai hade förlist, så insåg de båda att de nog borde göra allvar av de där känslorna. Men längtan efter kommissarien ligger där, väl dold.

Ceridwen har gift sig, om än inte lagligen, med sin Morgaine, och de bor i Egypten med dottern Cailin, född av Ceridwen efter ett kort förhållande med en besynnerlig man som hon träffade under ännu besynnerligare omständigheter. Kärleken är stark, men förhållandet bitvis ganska stormigt.

Valentine blev oväntat far, med en kvinna som inte alls ville ha barn så han tog hand om tvillingarna och hittade Laura, själv ensamstående mor, och de väntar gemensamt barn.

Ingen trodde på att Mary hade sprängt S:t Pauls, så hon blev frisläppt, och bor hos kommissarie Fallchester eftersom hon inte vill ha för mycket med sin egen familj att göra.

Williams aggressiva beteende kom sig av en skottskada i huvudet, men han arbetar på att behärska sig och har till sin hjälp sin livskamrat Ana som han bor med i Paris.

George råkade ut för den mörkare sidan av kamratandan på Eton, råkade ut för att bäste vännen och kusinen Dylan började supa och blev elak och nu är spårlöst försvunnen, och råkade ut för en varulv, så han har det inte lätt på någon front!

En bortbyting dök upp, Georges tvillingbror Peter som barnmorskan stal vid förlossningen. Ceridwen förträngde det fullständigt, att ett av barnen sades vara dödfött, så ingen har vetat om honom förrän lilla Cailin påpekade för George att han hade ett hål i sitt hjärta.

Elisabeth lever ett förhållandevis väldigt okomplicerat liv i Brighton!

Och Madoc ska ni få läsa mer om nu!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0